I den här artikeln kommer vi att utforska Diskussion:Hypnos i detalj, ett ämne som har fångat mångas uppmärksamhet och intresse på senare tid. Från dess påverkan på samhället till dess relevans inom olika studieområden har Diskussion:Hypnos varit föremål för debatt och diskussion i en lång rad olika sammanhang. Genom en uttömmande analys kommer vi att försöka fördjupa oss i de många aspekterna av Diskussion:Hypnos, och erbjuda ett heltäckande perspektiv som gör det möjligt för läsaren att bättre förstå dess betydelse och implikationer. Från dess ursprung till dess möjliga framtida implikationer kommer den här artikeln att närma sig Diskussion:Hypnos från olika perspektiv för att ge en komplett och berikande översikt över detta fascinerande ämne.
Jag gjorde en ganska omfattande omskrivning på denna sida. Jag tycket att sidan var trevlig som den var innan men att det fattades mycket av det som hänger ihop med hypnos. Jag hoppas att alla håller med om förändringen (Uppfattningarna om hypnos kan ju skilja sig åt) om inte så borde det gå att få fram även den aspekten som jag missade.
--Mattias Larsson Sköld 27 oktober 2008 kl. 17.11 (CET)
Jag tycker detta är en ganska konstig artikel. Jag får ingen information ut av den. Texten betyder inget. Kan någon kunnig arbeta om den? Helst utan att använda ordet "suggestion".
Vad jag har förstått så finns det inget egentligt "hypnotiskt tillstånd" rent neurologiskt. Vad säger forskningen? Och: Det vore trevligt med lite historia också. Ohsweetmusic 23 april 2009 kl. 16.31 (CEST)
Tog bort delen med att man kan återhämta minnen med hypnos. Jag det är dessvärre en av de områdena där hypnos *inte* visat sig fungera speciellt bra, trots att många tror det. Sen tog jag bort att hypnos har använts till att återkalla gamla minnen, för att meningen inte gick ihop, och för att det inte fanns någon referens. Kul att se att det är några som har jobbat på artikeln sen jag kollade senast Mattias Larsson Sköld (disk) 4 juni 2013 kl. 20.36 (CEST)
Jag la in en källmall förut som jag tog bort nu, för jag måste ha varit blind. Däremot undrar jag ännu över ett påstående, att det lite svepande formulerat "kan användas idag" som terapi. Är det verkligen särskilt vanligt, är det inte snarare undantagsvis?Klementin (diskussion) 27 mars 2014 kl. 20.14 (CET)