I den här artikeln kommer vi att utforska den fascinerande världen av Carl Emil Gustafsson, ett ämne som har fångat uppmärksamheten hos både individer och experter. Från dess början till dess nuvarande tillstånd har Carl Emil Gustafsson varit föremål för studier, debatt och beundran. Genom åren har det väckt olika åsikter och känslor, genererat oändliga forskning och upptäckter. Genom den här artikeln kommer vi att fördjupa oss i de mest relevanta aspekterna av Carl Emil Gustafsson, och erbjuda en detaljerad och komplett vision som gör det möjligt för våra läsare att bättre förstå detta fascinerande ämne.
Carl Emil Gustafsson, född 13 juli 1868 i Länna socken, Södermanlands län, död 27 juli 1939 i Trelleborg,[1] var en svensk botaniker. Han var far till Åke Gustafsson.
Carl Emil Gustafsson blev telegrafkommissarie i Västervik 1906 och i Trelleborg 1921. Han behandlade släktet Rubus i Carl Lindmans Svensk fanerogamflora (2:a upplagan 1926) och i flera Botaniska notiser. Gustafssons Rubi africani (i Arkiv för botanik, 26 a, nr 7, 1934) var en monografi över rubussläktets syd- och centralafrikanska arter.