1000mods



Alla kunskaper som människor har samlat på sig under århundradena om 1000mods finns nu tillgängliga på internet, och vi har sammanställt och ordnat dem för dig på ett så lättillgängligt sätt som möjligt. Vi vill att du snabbt och effektivt ska kunna få tillgång till allt du vill veta om 1000mods, att din upplevelse ska vara trevlig och att du ska känna att du verkligen har hittat den information om 1000mods som du sökte.

För att uppnå våra mål har vi ansträngt oss inte bara för att få fram den mest uppdaterade, begripliga och sanningsenliga informationen om 1000mods, utan vi har också sett till att designen, läsbarheten, laddningshastigheten och användbarheten på sidan är så trevlig som möjligt, så att du kan fokusera på det väsentliga, att känna till alla uppgifter och all information som finns om 1000mods, utan att behöva oroa dig för något annat, vi har redan tagit hand om det åt dig. Vi hoppas att vi har uppnått vårt syfte och att du har hittat den information du ville ha om 1000mods. Vi välkomnar dig och uppmuntrar dig att fortsätta att njuta av att använda scientiasv.com .

1000 mods
1000mods i Seattle Washington.jpg
Bakgrundsinformation
Ursprung Chiliomodi , Grekland
Genrer
Antal aktiva år 2006 nutid
Etiketter
  • Kozmik Artifactz
  • CTS
  • Labbet
  • Ouga Booga and the Mighty Oug
Hemsida 1000mods .com
Medlemmar
  • Dani G.
  • Giannis S.
  • Giorgos T.
  • Labros G.

1000mods är ett stoner metalband från Chiliomodi , Grekland, som bildades 2006. Gruppen består av Dani G. (sång och bas), Giannis S. (gitarr), Giorgos T. (gitarr) och Labros G. (trummor). Gruppens namn är en ordlek som är kopplad till byn där de bildades, eftersom "tusen" uttalas "chillia" på grekiska.

Historia

1000mods bildades 2006. Bandet släppte två EP: er, Blank Reality 2007 och Liquid Sleep 2009.

I oktober 2010 producerade de sitt första album Super Van Vacation med Billy Anderson ( Sleep , Neurosis ). För att marknadsföra sitt debutalbum spelade de två europeiska turnéer med 40 shower i 15 länder, inklusive festivaler som Rockwave Festival , Desertfest och Lake on Fire.

Det andra albumet Vultures släpptes den 30 maj 2014 av The Lab Records. Två europeiska turer följde med en massiv två månaders turné i oktober / november 2014 med namnet "Claws Over Europe" och en turné som stöder The Atomic Bitchwax under maj 2015.

I september 2016 släppte bandet sitt tredje album Repeated Exposure To ... via Ouga Booga and the Mighty Oug Recordings. Albumet producerades och blandades av 1000mods och George Leodis ledde ingenjörskonst på Wreck It Sound Studios i Corinth , Grekland. Albumet behärskades av Brad Boatright (Sleep, Toxic Holocaust ) i Audiosiege Studios, Portland, Oregon . I oktober 2016 inledde bandet en 27-datum European Tour med Monkey3 och Moaning Cities.

heir 2017 -upprepad och exponerad turné har totalt 42 live -datum i 15 europeiska länder som deltar i ledande festivaler som Up in Smoke, Desertfest och Keep it Low.

Under februari och mars 2018 besökte 1000mods Nordamerika för första gången, inklusive Mexiko, Kanada och USA, för 29 shower.

Påverkan

Deras främsta musikinfluenser inkluderar band som Black Sabbath , Color Haze , Kyuss och MC5 .

Diskografi

Studioalbum

  • Super Van Vacation (2011, Kozmik Artifactz)
  • Vultures (2014, The Lab Records)
  • Upprepad exponering för ... (2016, Ouga Booga and the Mighty Oug Recordings)
  • Youth of Dissent (2020, Ouga Booga and the Mighty Oug Recordings)

EP: er

  • The Woodrose Effect EP (2009)
  • Blank Reality (2007, självutgivet)
  • Liquid Sleep (2009, SuiSound Productions/CTS Productions)

Singel

  • Valley of Sand (2012, The Lab Records)
  • Pearl (2020, Ouga Booga and the Mighty Oug Recordings)

Delar upp

  • 1000mods vs Wight (2010, Fat & Holy Records)

Referenser

externa länkar

Opiniones de nuestros usuarios

Robert Jansson

Bra inlägg om 1000mods.

Axel Berglund

Det stämmer. Ger nödvändig information om 1000mods.

Thomas Byström

Jag tycker att det här inlägget om 1000mods är formulerat mycket intressant, det påminner mig om mina skolår. Vilka vackra tider, tack för att du tog mig tillbaka till dem.